Páska tesa® Mounting PRO Outdoor, montážna, obojstranná, lepiaca, 19 mm, L-1,5 m



9,89 €
S DPH



Počet

  Zásady zabezpečenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

  Zásady doručenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

  Zásady vrátenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

Vonkajšie práce remeselníkov/remeselníčok budú vďaka tejto páske odolnej voči UV žiareniu, vode a teplotám rýchlejšie a jednoduchšie. Spoľahlivo sa lepí na komplikované povrchy, ako sú dlaždice, tehly a tvrdé plasty, čím sa dosiahne bezpečné a trvácne upevnenie rôznych vonkajších predmetov.

  • Pevnosť a trvanlivosť: Montážna páska tesa PRO Mounting Outdoor je okamžitou voľbou upevňovacích riešení na jednoduchú a stabilnú montáž predmetov na stenu v exteriéroch – odolná voči UV žiareniu, vode a teplote
  • Páska na použitie v exteriéri má nosnosť až 1 kg na 10 cm páske – na ploché predmety s hrúbkou až 10 mm – vhodná na väčšinu hladkých a dostatočne pevných povrchov – výborná lepivosť na dlaždice, kovy a väčšinu plastov
  • Ideálna na použitie v exteriéri: Silná obojstranná lepiaca páska na spoľahlivé upevnenie v exteriéri, napr. popisné čísla domov, poštové schránky a pod.
  • Jednoduché použitie: Montážnu pásku je možné nastrihať na jednotlivé menšie alebo väčšie kúsky na získanie lepiaceho pásu v optimalizovanej veľkosti.
TRE2172740

Referencie

sledujte nás